Powered By Blogger

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής & Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σε Ακροαματική Διαδικασία, Δευτέρα 29 Μαΐου - MAKEDONIA PALACE

   
Αγαπητή Κυρία/Κύριε,

 
Η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (Ε.Ο.Κ.Ε.), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Γνωμοδότησης πρωτοβουλίας προς τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε., με θέμα «Η Δυναμική των Οικογενειακών & Παραδοσιακών Επιχειρήσεων στην ενίσχυση της ανάπτυξης και της οικονομικής μεγέθυνσης της Ευρωπαϊκής περιφέρειας», συνδιοργανώνει με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, μια ακροαματική διαδικασία, στην οποία καλεί όλους τους επιχειρηματικούς φορείς, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης που ασχολούνται με θέματα οικονομίας και ανάπτυξης να συμμετάσχουν.

Η ακρόαση, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017,

στο ξενοδοχείο «MAKEDONIA PALACE», αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΙ»,

από τις 09:00 έως τις 13:00
 
 Ο βασικός στόχος αυτής της ακροαματικής διαδικασίας είναι οι αντιπροσωπευτικοί φορείς να συζητήσουν τον ρόλο και τις προοπτικές που έχουν οι παραδοσιακές και οικογενειακές επιχειρήσεις, στην ενίσχυση της περιφερειακής συνοχής και να συμφωνήσουν σε ένα κοινό πλαίσιο αρχών και δράσεων.

Οι περισσότερες πολιτικές υποστήριξης των ΜΜΕ στην Ε.Ε. αφορούν μέχρι σήμερα- τις ΜΜΕ που ενσωματώνουν υψηλή τεχνολογία, ενώ μόνον το 7% των πολιτικών αυτών αφορούν οικογενειακές και παραδοσιακές ΜΜΕ. Δεδομένης της πρακτικής αυτής και των νέων μοντέλων επιχειρηματικής ανάπτυξης, σε παγκόσμιο επίπεδο, η συγκεκριμένη συνάντηση εργασίας στοχεύει στο να ενισχύσει την τελική γνωμοδότηση της Ε.Ο.Κ.Ε., αναφορικά με το υπό συζήτηση θέμα, εμπλουτίζοντάς την με εκείνο το υλικό που θα συνδράμει σε μια πολιτική ενισχυτική για τις ΜΜΕ σε ολόκληρη την Ε.Ε.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της Ακροαματικής Διαδικασίας, πατώντας ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου